Bandleden

 

Zangsectie

gerbenhofm

Gerben – lead zang en backing vocals
Gerben heeft de baard niet ín de keel maar óp de keel. Gerben kan zingen, maar speelt ook trombone, gitaar en viool. Hij zingt al jaren in verschillende bandjes, variërend van smooth jazz, tot knallende funk. Gerben z’n favoriete nummer dat Deksels! covert, is Super Freak, van Rick James.

 

Martje – lead zang en backing vocals
Van bigband tot balad, Martje kan het allemaal! Martje heeft in veel verschillende bands gezongen en knalt nu bij Deksels het dak er af. Met haar grote bereik vult ze zowel de hoge als de lagere klanken in.

 

Blazerssectie

sandervlotSander – tenorsaxofoon
Van solo’s tot strakke loopjes, Sander deinst nergens voor terug. Naast het bespelen van zowel saxofoon als publiek, is Sander de enige echte manager van Deksels! en daarbij vastberaden om uw feest onvergetelijk te maken. Geïnteresseerd? Je hoeft niet eens om zijn nummer te vragen, dat staat namelijk gewoon op de site!

 

 

DanielfritsDaniël – trompet
Als rasechte big-band-man houdt Daniël van een stevig feestje. Op een feestje waar Frits – want dat is zijn bijnaam – bij is, kan je dus altijd genieten van goede en vooral heel erg luide muziek, want de trompet aan zijn mond heeft geen versterking nodig.

 

 

Linda – altsaxofoon en baritonsaxofoon
Omdat 1 saxofoon eigenlijk niet genoeg is, neemt Linda altijd 2 mee naar elk optreden. Ze varieert tussen strakke, soepele en snelle loopjes op de altsax, tot dikke, dreunende en dwingende tegenmelodieën op de baritonsax.

 

 

thomasThomas – trombone
Pweeeeeeep. Tuduuuuuu. Pweeeeeeeep. Glijdend van noot naar noot zorgt Thomas dat elk optreden soepel verloopt. De zwoele trombone klanken zijn niet te missen in de echte disco deuntjes.

 

Combo

stijnbaasStijn – drums
Baduhm dumm tss. Tss tss boemm. Rikketik tak dumm tak tss. Snap je het niet? Stijn snapt het zeker wel want hij is de drummer van Deksels. Dat betekent overigens niet dat hij zich beperkt tot de trommels. Hij speelt namelijk ook gitaar en bas en is zelf ook een doorgewinterde geluidsman. 

 

 

bosStijn – toetsen
De Zeeuw Stijn weet met zijn toetsen altijd een ouderwets discogeluid neer te leggen. Met zijn funky solo’s weet hij je zeker de dansvloer op te krijgen. Zijn fans noemen hem de nieuwe Barry White maar bij Deksels! noemen we hem gewoon Stijn!

 

 

kooleMartijn – basgitaar
Martijn komt uit het diepe zuiden van Limburg. Hij voldoet aan alle Limburgse clichés, van wielrennen tot het eten van vlaaien. Martijn zijn basgitaarspel kenmerkt zich door perfect kloppende harmonische wendigen en angstaanjagend strakke groovejes. Martijn staat bescheiden op de achtergrond te spelen, maar wij weten wel beter: zonder Martijn geen strakke, herkenbare en dansbare grooves.

 

Sebastian – Gitaar
De swoele solo van wonderful tonight speelt hij weg alsof het niets is, maar ook voor funky ritmes draait sebas zijn hand niet om. Zijn gitaar en bijbehorend ensamble aan pedalen zorgen elke keer weer voor de funky touch aan het optreden.